Изнајмување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:05

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 13:57

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 12:23

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 12:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

400 eur/месец
13 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.10.2017 13:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 14:57

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Водно

620 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 14:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 11:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.10.2017 15:21

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Apartmani i sobi vo Krusevo

Куќa / Вила во Крушево,

6 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 048 477-424

Објавен на: 24.10.2017 15:04

Контакт: doaga

Изнајмување

SMESTUVANJE VO KRUSEVO, APARTMANI I SOBI

Куќa / Вила во Крушево,

6 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 048 477-424

Објавен на: 24.10.2017 15:04

Контакт: doaga

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 1

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.10.2017 13:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 18 19 20 21 22 23     Пронајдени се 452 записи.