Изнајмување - Соба

Подреди по:   цена Подреди по цена   |   датум на објавување   |   слика
Изнајмување

Izdavam sobi

Соба во Крушево,

10 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 16.02.2018 21:11

Контакт: Zivko

Изнајмување

Загребска 41а

Соба во Скопје, Козле

1 eur/месец
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 0038971816518

Објавен на: 20.11.2017 16:30

Контакт: ARS Nokevaliste

Страни: 1     Пронајдени се 3 записи.