Изнајмување - Соба

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Загребска 41а

Соба во Скопје, Козле

1 eur/месец
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон: 0038971816518

Објавен на: 04.08.2017 13:57

Контакт: ARS Nokevaliste

Изнајмување

Izdavam dvosoben vo Taftalidze

Соба во Скопје, Тафталиџе 1

180 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 28.07.2017 07:46

Контакт: Marija

Изнајмување

Se izdava soba

Соба во Скопје,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 20m2

Телефон:

Објавен на: 13.07.2017 12:07

Контакт: Tanja

Изнајмување

Baram soba pod kirija vo Rasadnik-K.Vod

Соба во Скопје, Кисела вода

4,000 eur/месец
400 eur/m2

Површина: 10m2

Телефон:

Објавен на: 05.07.2017 02:45

Контакт: Viki

Изнајмување

Ohrid,centar

Соба во Охрид,

400 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 24.06.2017 11:52

Контакт: Goran

Страни: 1     Пронајдени се 5 записи.