Изнајмување - Плац

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Петровец

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 1000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.07.2017 10:03

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Останато

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 1000m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 07.07.2017 10:01

Контакт: Snezana

Страни: 1     Пронајдени се 3 записи.