Изнајмување - Магацински Простор

Подреди по:   цена Подреди по цена   |   датум на објавување   |   слика
Изнајмување

Se Izdava Objekt vo Skopje Naselba Ilinden‏

Магацински Простор во Скопје, Илинден

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 2100m2

Телефон: 077 989-606

Објавен на: 09.09.2017 18:31

Контакт: Aleksandar

Изнајмување

bul. boris trajkovski

Магацински Простор во Скопје, Кисела вода

500 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон:

Објавен на: 29.09.2017 13:19

Контакт: Robert

Страни: 1     Пронајдени се 2 записи.