Изнајмување - Магацински Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Momin Potok

Магацински Простор во Скопје, Останато

3 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 800m2

Телефон: 3215484

Објавен на: 21.02.2017 10:20

Контакт: Tome

Изнајмување

Stenkovec

Магацински Простор во Скопје, Останато

2 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 680m2

Телефон:

Објавен на: 15.02.2017 20:15

Контакт: Risto

Изнајмување

Ул. Маршал Тито бб

Магацински Простор во Гевгелија,

2 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 02 278-2277

Објавен на: 31.01.2017 13:00

Контакт: Nade

Изнајмување

Трајковски 18/25

Магацински Простор во Скопје, Припор

3 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 400m2

Телефон: 02 278-2277

Објавен на: 31.01.2017 12:51

Контакт: Nade

Изнајмување

Magacinski prostor

Магацински Простор во Прилеп,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 048 436-240

Објавен на: 26.01.2017 11:23

Контакт: Blagoja

Страни: 1     Пронајдени се 5 записи.