Изнајмување - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

300 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 16:07

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

700 eur/месец
10 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 11:44

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

3,000 eur/месец
22 eur/m2

Површина: 136m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 17:07

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

1,000 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 15:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 23m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 28.12.2017 15:36

Контакт: Snezana

Изнајмување

se izdava luksuzno opremen deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

800 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 070 205-993

Објавен на: 24.12.2017 18:54

Контакт: nove

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 17:12

Контакт: Snezana

Изнајмување

Венјамин Мачуковски бр.12

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 214m2

Телефон: 02 306-3020

Објавен на: 06.12.2017 10:42

Контакт: Daniela

Изнајмување

VIKTORI

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 10:14

Контакт: SONJA

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

9 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 14:28

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.11.2017 17:38

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

350 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 29.11.2017 10:52

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

10 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.12.2017 17:38

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 345m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.11.2017 12:53

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 14:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 11:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 10:07

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,500 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.01.2018 00:46

Контакт: Snezana

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:32

Контакт: Hazbi

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:31

Контакт: Hazbi

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 40 записи.