Изнајмување - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

400 eur/месец
13 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.10.2017 13:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:11

Контакт: Светлана

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.11.2017 12:36

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Ul. "Pariska" br. 4

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

300 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 01.11.2017 19:41

Контакт: Ema

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Дебар маало

1,200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.11.2017 15:43

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:31

Контакт: Hazbi

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:32

Контакт: Hazbi

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

160 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.11.2017 13:12

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 10:07

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 11:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 14:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 345m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.11.2017 12:53

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

350 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 29.11.2017 10:52

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 30.11.2017 17:38

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

9 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 14:28

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Венјамин Мачуковски бр.12

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 214m2

Телефон: 02 306-3020

Објавен на: 06.12.2017 10:42

Контакт: Daniela

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 14m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 14:31

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 17:12

Контакт: Snezana

Изнајмување

Izdavam sopstven deloven prostor 140m

Деловен Простор во Охрид,

350 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 12.12.2017 08:52

Контакт: Zoran

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

400 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.12.2017 15:01

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 40 записи.