Изнајмување - Деловен Простор

Подреди по:   цена Подреди по цена   |   датум на објавување   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:11

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: AbcDom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 330m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:31

Контакт: Hazbi

Изнајмување

Deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 430m2

Телефон: 070 506-578

Објавен на: 11.11.2017 23:32

Контакт: Hazbi

Изнајмување

Венјамин Мачуковски бр.12

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 214m2

Телефон: 02 306-3020

Објавен на: 06.12.2017 10:42

Контакт: Daniela

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 17:12

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 23m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 28.12.2017 15:36

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Тафталиџе 1

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 11:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

8 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 345m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.11.2017 12:53

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

9 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 14:28

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

10 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.12.2017 17:38

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

25 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 107m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.01.2018 15:51

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Ново лисиче

100 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 22m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 15:48

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

140 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 16:14

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 14m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 10:50

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 14m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 14:31

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

160 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.11.2017 13:12

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 14:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 40 записи.