Изнајмување - Деловен Простор

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

VIKTORI

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

25 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 107m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.01.2018 15:51

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

400 eur/месец
10 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 17:26

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје,

140 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 37m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 16:14

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Ново лисиче

100 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 22m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 15:48

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Топанско поле

10,000 eur/месец
169 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 13:16

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

300 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 16:07

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

1,000 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 15:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

700 eur/месец
10 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 11:44

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

3,000 eur/месец
22 eur/m2

Површина: 136m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.01.2018 17:07

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

1,500 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.01.2018 00:46

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 14m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 14:25

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 05.01.2018 10:50

Контакт: Snezana

Изнајмување

Dimitar Vlahov br.98

Деловен Простор во Кочани, Центар

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 03.01.2018 20:33

Контакт: Kate

Изнајмување

DELOVEN PROSTOR - DUCAN

Деловен Простор во Скопје, Влае

800 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 02.01.2018 10:25

Контакт: Zdravko

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 23m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 28.12.2017 15:36

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 230m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: AbcDom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Деловен Простор во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 330m2

Телефон:

Објавен на: 25.12.2017 11:12

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

se izdava luksuzno opremen deloven prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

800 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 070 205-993

Објавен на: 24.12.2017 18:54

Контакт: nove

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

10 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.12.2017 17:38

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 40 записи.