Изнајмување - Баракa

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталиџе 1

10,000 eur/месец
125 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.01.2018 17:48

Контакт: Snezana

Страни: 1     Пронајдени се 1 записи.