Изнајмување - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

SMESTUVANJE VO KRUSEVO, APARTMANI I SOBI

Куќa / Вила во Крушево,

6 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 048 477-424

Објавен на: 24.10.2017 15:04

Контакт: doaga

Изнајмување

Apartmani i sobi vo Krusevo

Куќa / Вила во Крушево,

6 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 048 477-424

Објавен на: 24.10.2017 15:04

Контакт: doaga

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Водно

350 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.11.2017 15:12

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1,300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 02.11.2017 15:18

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Дебар маало

1,200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.11.2017 15:50

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Zagrebska 41a

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1 eur/месец
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон:

Објавен на: 20.11.2017 16:30

Контакт: ARS Nokevaliste

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Центар

650 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.11.2017 15:35

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Црниче

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 12:45

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Тафталице 2

1,500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 14:55

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Населба лисиче

1,000 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 190m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1,800 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Бардовци

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Водно

700 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Дебар маало

4,000 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Тафталиџе 1

1,000 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 07.12.2017 15:35

Контакт: Светлана

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Козле

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 09.12.2017 13:53

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Влае

1,400 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 560m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.12.2017 10:27

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

KOZLE

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1,100 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 14.12.2017 10:37

Контакт: SONJA

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Козле

500 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.12.2017 19:53

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 наредна страна последна страна     Пронајдени се 25 записи.