Изнајмување - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Дебар маало

1,200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 07.11.2017 15:50

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1,300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 02.11.2017 15:18

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Куќa / Вила во Скопје, Водно

350 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.11.2017 15:12

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 1 2     Пронајдени се 23 записи.