Изнајмување - Куќa / Вила

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Бардовци

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Водно

700 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Тафталиџе 1

1,000 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Дебар маало

4,000 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 600m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Козле

1,800 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 350m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Драчево

600 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 160m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Куќa / Вила во Скопје, Населба лисиче

1,000 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 190m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:54

Контакт: Светлана

Изнајмување

naum ohridski 78 pestani

Куќa / Вила во Охрид,

7 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 046 285-063

Објавен на: 02.04.2017 22:23

Контакт: liljana

Изнајмување

LILE PESTANI APARTMANI

Куќa / Вила во Охрид,

6 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон: 046 285-063

Објавен на: 02.04.2017 22:23

Контакт: liljana

Изнајмување

GLOBUS PLUS Gevgelija

Куќa / Вила во Гевгелија,

500 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон:

Објавен на: 24.03.2017 12:26

Контакт: Sanda

Изнајмување

GLOBUS Gevgelija

Куќa / Вила во Гевгелија,

350 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 24.03.2017 12:25

Контакт: Sanda

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Козле

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.03.2017 13:26

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Козле

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.03.2017 13:26

Контакт: Snezana

Изнајмување

CRNA GORA BAR SUSANJ LETO 2017

Куќa / Вила во Црна Гора,

5 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 300m2

Телефон: 38230350562

Објавен на: 15.03.2017 21:29

Контакт: Nada Pejovic

Изнајмување

Apartmani i sobi vo Krusevo

Куќa / Вила во Крушево,

6 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 048 477-424

Објавен на: 09.03.2017 10:44

Контакт: doaga

Изнајмување

SMESTUVANJE VO KRUSEVO, APARTMANI I SOBI

Куќa / Вила во Крушево,

6 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 048 477-424

Објавен на: 09.03.2017 10:44

Контакт: doaga

Изнајмување

АЕРОДРОМ

Куќa / Вила во Скопје, Населба лисиче

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон:

Објавен на: 05.03.2017 20:37

Контакт: Blazo

Изнајмување

АЕРОДРОМ

Куќa / Вила во Скопје, Населба лисиче

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон:

Објавен на: 05.03.2017 20:32

Контакт: Blazo

Страни: 1 2 3 4 наредна страна последна страна     Пронајдени се 76 записи.