Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Кисела вода

200 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:48

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:47

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Карпош 1

480 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:48

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Дебар маало

380 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 83m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:48

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:50

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:50

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:51

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:52

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Карпош 4

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:51

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Карпош 1

300 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:51

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Карпош 1

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 13.12.2017 15:52

Контакт: Svetlana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 23.01.2018 13:57

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 23.01.2018 13:03

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:56

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

600 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.01.2018 11:29

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.01.2018 11:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 18.01.2018 15:40

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон:

Објавен на: 18.01.2018 14:59

Контакт: Abc Dom

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 390 записи.