Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 12:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 12:22

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 12:22

Контакт: Светлана

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 12:21

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Cerska br/3

Стан во Скопје, Црниче

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 02 278-0688

Објавен на: 23.07.2017 15:33

Контакт: ivan

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 20.07.2017 14:47

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 20.07.2017 14:30

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 20.07.2017 14:19

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон:

Објавен на: 20.07.2017 14:14

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

izdavam dvosoben stan vo Taftalidze

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

180 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 070 465-269

Објавен на: 20.07.2017 14:10

Контакт: Marija

Изнајмување

Se izdavaat novi apartmani

Стан во Охрид,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 070 232-307

Објавен на: 19.07.2017 18:52

Контакт: Irina

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 17.07.2017 13:55

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Izdavam dvosoben vo Taftalidze

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

180 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 070 465-269

Објавен на: 17.07.2017 12:16

Контакт: Marija

Изнајмување

IZDAVAM STAN VO KAPISTEC

Стан во Скопје, Капиштец

11 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 96 m2

Телефон:

Објавен на: 16.07.2017 08:40

Контакт: man

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 82m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:51

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје,

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:51

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

220 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 73m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Страни: прва страна претходна страна 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 наредна страна последна страна     Пронајдени се 480 записи.