Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:27

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:27

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:27

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:27

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

550 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:27

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Даме груев

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:27

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:26

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:26

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:26

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

270 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:26

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 86m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:26

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

220 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:26

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:26

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:25

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Ново лисиче

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:25

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:25

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 25.07.2017 13:25

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 14:26

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 84m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 14:19

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

izdavam dvosoben Taftalidze

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

180 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 24.07.2017 13:45

Контакт: Marija

Страни: прва страна претходна страна 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 наредна страна последна страна     Пронајдени се 480 записи.