Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

340 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.10.2017 15:42

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталице 2

230 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.10.2017 15:24

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

280 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 16.10.2017 15:02

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA VILA

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 16.10.2017 10:21

Контакт: AGENCIJA VILA

Изнајмување

Стан во н.Пржино

Стан во Скопје, Пржино

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 15.10.2017 14:06

Контакт: Даниела

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 78m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 78m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталице 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Дебар маало

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 78m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Svetlana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 180m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје,

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 13.10.2017 12:32

Контакт: Светлана

Страни: прва страна претходна страна 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 наредна страна последна страна     Пронајдени се 267 записи.