Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

450 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 73m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.10.2017 12:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

11,000 eur/месец
355 eur/m2

Површина: 31m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 20.10.2017 12:05

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон:

Објавен на: 20.10.2017 10:28

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 20.10.2017 09:58

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

1,000 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.10.2017 09:53

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 19.10.2017 16:40

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 19.10.2017 16:14

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 19.10.2017 09:56

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 18.10.2017 15:21

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 18.10.2017 14:49

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 71m2

Телефон:

Објавен на: 18.10.2017 10:47

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 18.10.2017 10:41

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 18.10.2017 10:20

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.10.2017 10:15

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

550 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 18.10.2017 10:04

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 17.10.2017 16:34

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

300 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 17.10.2017 15:09

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 17.10.2017 13:30

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон:

Објавен на: 17.10.2017 13:22

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 17.10.2017 13:07

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 267 записи.