Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување   |   слика Подреди по слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон:

Објавен на: 29.01.2018 14:05

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 14:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 13:39

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 35m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:46

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 12:54

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

550 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 11:25

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 26.01.2018 11:01

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 14:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје,

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 12:32

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 11:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.01.2018 11:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон:

Објавен на: 24.01.2018 12:57

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон:

Објавен на: 24.01.2018 12:20

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон:

Објавен на: 23.01.2018 13:57

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 23.01.2018 13:03

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 07.02.2018 11:46

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:32

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 22.01.2018 13:23

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 2

600 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.01.2018 11:29

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.01.2018 11:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 417 записи.