Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Донбас

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 12:36

Контакт: suzana

Изнајмување

Донбас

Стан во Скопје, Дебар маало

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 12:36

Контакт: suzana

Изнајмување

Se izdava dvosoben stan vo Centar

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 12:35

Контакт: suzana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 17:11

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 13:57

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 27.10.2017 13:29

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 12:23

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 27.10.2017 12:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

2 soben st. Karpos3

Стан во Скопје, Карпош 3

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 077 699-696

Објавен на: 26.10.2017 10:05

Контакт: сашо

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 14:57

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Водно

620 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 14:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 109m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 25.10.2017 11:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Кисела вода

450 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 24.10.2017 16:56

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.10.2017 15:21

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 1

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 24.10.2017 13:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 20.10.2017 16:03

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 20.10.2017 16:03

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 72m2

Телефон:

Објавен на: 20.10.2017 16:02

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.10.2017 13:38

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 267 записи.