Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 115m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:47

Контакт: Светлана

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:47

Контакт: Svetlana

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:47

Контакт: Svetlana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 73m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:47

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 06.11.2017 10:36

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 02.11.2017 14:47

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 4

310 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 02.11.2017 14:15

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 160m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 01.11.2017 15:49

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

800 eur/месец
1 eur/m2

Површина: 1410m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.11.2017 14:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

1,000 eur/месец
14 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.11.2017 14:05

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

partizanska

Стан во Скопје, Карпош 1

220 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 01.11.2017 12:27

Контакт: elka

Изнајмување

partizanska 59 -4 /18

Стан во Скопје, Карпош 1

220 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 01.11.2017 12:16

Контакт: elka

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.11.2017 11:45

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:14

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:14

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:12

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:11

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:10

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Abc Dom

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
1 eur/m2

Површина: 1m2

Телефон:

Објавен на: 30.10.2017 14:05

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 267 записи.