Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 15.01.2018 13:14

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 15.01.2018 11:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Козле

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 15.01.2018 11:00

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Se izdava stan vo Karpos 2

Стан во Скопје, Карпош 2

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 15.01.2018 09:00

Контакт: sonja

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 13.01.2018 14:55

Контакт: Snezana

Изнајмување

NOV STAN VO CRNICE!

Стан во Скопје, Црниче

220 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 02 278-0876

Објавен на: 13.01.2018 13:49

Контакт: ivan

Изнајмување

Dvosoben stan vo Karpos 4

Стан во Скопје, Карпош 4

170 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон:

Објавен на: 13.01.2018 09:35

Контакт: Dragan

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 104m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 15:20

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

AGENCIJA IMPULS

Стан во Скопје, Козле

270 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 12.01.2018 15:06

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 14:40

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

200 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 12.01.2018 13:50

Контакт: Snezana

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 13:28

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 12.01.2018 12:29

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 11.01.2018 14:10

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 11.01.2018 13:12

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.01.2018 17:05

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

270 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 13:55

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 10.01.2018 13:29

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

220 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 49m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 13:29

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

400 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 105m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 10.01.2018 12:58

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 390 записи.