Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 11:30

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 26.11.2017 19:57

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 23.11.2017 15:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

49,900 eur/месец
1,040 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.11.2017 11:29

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

330 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 22.11.2017 10:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 43m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 21.11.2017 15:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон:

Објавен на: 21.11.2017 14:48

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 21.11.2017 14:04

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 150m2

Телефон:

Објавен на: 21.11.2017 13:38

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

330 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 21.11.2017 11:32

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

535 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 21.11.2017 09:53

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.11.2017 15:50

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 1

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 68m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 20.11.2017 15:07

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 123m2

Телефон:

Објавен на: 20.11.2017 13:54

Контакт: Abc Dom

Страни: прва страна претходна страна 16 17 18 19 20 21     Пронајдени се 417 записи.