Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

400 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 06.12.2017 12:19

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 05.12.2017 15:28

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Капиштец

400 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.12.2017 15:34

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 04.12.2017 13:01

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

450 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.12.2017 12:50

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

1,000 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 140m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.12.2017 12:49

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

ФАНС

Стан во Скопје, Центар

220 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 070 880-469

Објавен на: 04.12.2017 08:46

Контакт: Весна

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 02.12.2017 12:48

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон:

Објавен на: 02.12.2017 11:42

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 15:25

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 3

300 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 38m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 15:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 88m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 13:29

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

450 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 12:21

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 66m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 11:37

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 45m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 01.12.2017 10:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 13:32

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 30.11.2017 13:22

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

800 eur/месец
9 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 12:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

800 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 135m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 12:04

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 28.11.2017 11:48

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 15 16 17 18 19 20 21 наредна страна последна страна     Пронајдени се 417 записи.