Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталице 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон:

Објавен на: 14.11.2017 13:03

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Аеродром

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 14.11.2017 10:09

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

600 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 13.11.2017 15:32

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Црниче

800 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 75m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 13.11.2017 14:28

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Стево Филиповиќ

Стан во Скопје, Хром

10 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон: 071 224-821

Објавен на: 13.11.2017 12:39

Контакт: Злате

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

280 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 13.11.2017 10:27

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 11.11.2017 15:12

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

160 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.11.2017 16:32

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.11.2017 14:39

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 10.11.2017 14:16

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 3

14,000 eur/месец
161 eur/m2

Површина: 87m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.11.2017 13:28

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.11.2017 12:43

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

250 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 09.11.2017 11:16

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

750 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 160m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 08.11.2017 15:26

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

230 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 08.11.2017 14:55

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Аеродром

380 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 08.11.2017 14:10

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

800 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 76m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 08.11.2017 14:09

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Карпош 3

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 08.11.2017 13:25

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 08.11.2017 12:33

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

SAMO ZA ..... EVRA

Стан во Скопје, Козле

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон: 3085302

Објавен на: 06.11.2017 18:57

Контакт: Dusan

Страни: прва страна претходна страна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 267 записи.