Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 62m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

300 eur/месец

Површина: 0m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 104m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

220 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Водно

900 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 110m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

750 eur/месец
8 eur/m2

Површина: 100m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје,

250 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:50

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 73m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Жданец

1,100 eur/месец
11 eur/m2

Површина: 104m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

250 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

800 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 4

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

120 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 3

800 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 130m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

150 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

230 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Пролет

1,200 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 250m2

Телефон:

Објавен на: 14.07.2017 13:49

Контакт: Светлана

Страни: прва страна претходна страна 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 наредна страна последна страна     Пронајдени се 480 записи.