Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

DVOSOBEN STAN VO KARPOS

Стан во Скопје, Карпош 4

180 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 41m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 07.10.2017 10:12

Контакт: AGENCIJA VILA

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон:

Објавен на: 06.10.2017 14:22

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 70m2

Телефон:

Објавен на: 06.10.2017 14:00

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Чаир

750 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 200m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.10.2017 15:52

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

350 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.10.2017 15:04

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.10.2017 14:18

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

ВИЛА

Стан во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 04.10.2017 14:17

Контакт: ГАВРО

Изнајмување

ВИЛА

Стан во Скопје, Карпош 3

180 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 32m2

Телефон: 075 373-299

Објавен на: 04.10.2017 14:16

Контакт: AGENCIJA VILA

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 04.10.2017 13:42

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Аеродром

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:30

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Чаир

150 eur/месец
2 eur/m2

Површина: 80m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:29

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

200 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 36m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:28

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

200 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 39m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:27

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 64m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 04.10.2017 13:24

Контакт: Snezana

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Козле

550 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 91m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 03.10.2017 16:17

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Кисела вода

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 03.10.2017 15:45

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

350 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 03.10.2017 15:12

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Дебар маало

350 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 03.10.2017 14:38

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Влае

360 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 74m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 03.10.2017 13:57

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Изнајмување

IMPULS

Стан во Скопје, Водно

400 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 075 424-130

Објавен на: 03.10.2017 13:08

Контакт: DEJAN, DIMITAR

Страни: прва страна претходна страна 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 наредна страна последна страна     Пронајдени се 267 записи.