Изнајмување - Стан

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 22.04.2017 14:22

Контакт: Snezana

Изнајмување

izdavam dvosoben,Taftalidze

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 58m2

Телефон: 070 465-269

Објавен на: 21.04.2017 10:06

Контакт: Marija

Изнајмување

борка талески бр.37

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 55m2

Телефон: 076 446-626

Објавен на: 20.04.2017 15:39

Контакт: ана

Изнајмување

bul. J. Sandanski 79, lokal 11

Стан во Скопје, Аеродром

600 eur/месец
12 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 22:56

Контакт: ljube ololovski

Изнајмување

bul. J. Sandanski 79, lokal 11

Стан во Скопје, Аеродром

600 eur/месец
12 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 22:52

Контакт: ljube ololovski

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

500 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 120m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Црниче

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

270 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Тафталиџе 1

300 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 86m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

220 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 40m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

550 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Даме груев

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 77m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 2

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Abc Dom

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Карпош 1

200 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Ново лисиче

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 34m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:55

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Капиштец

250 eur/месец
3 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:54

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Кисела вода

150 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:54

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Козле

250 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:54

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Дебар маало

300 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 85m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:54

Контакт: Светлана

Изнајмување

АБЦ ДОМ

Стан во Скопје, Центар

1 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 60m2

Телефон:

Објавен на: 18.04.2017 15:54

Контакт: Abc Dom

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 584 записи.