Пребарување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

70,000 eur
598 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.01.2018 09:37

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Кисела вода

70,000 eur
729 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.01.2018 16:32

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

25 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 107m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.01.2018 15:51

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

200 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 57m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.01.2018 15:25

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

132,000 eur
790 eur/m2

Површина: 167m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 17:21

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Охрид,

87,000 eur
1,740 eur/m2

Површина: 50m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 17:12

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

55,000 eur
1,038 eur/m2

Површина: 53m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 14:47

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
5 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 13:28

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

300 eur/месец
6 eur/m2

Површина: 52m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 17.01.2018 12:31

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Тафталице 2

85,000 eur
1,308 eur/m2

Површина: 65m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 17:20

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Бутел 1

115,000 eur
878 eur/m2

Површина: 131m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 16:53

Контакт: Snezana

Продажба

KUKA VO GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

215,000 eur
247 eur/m2

Површина: 870m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 16:25

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

1 eur
0 eur/m2

Површина: 46m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 16:19

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Куќa / Вила во Скопје, Ѓорче петров

120,000 eur
1,111 eur/m2

Површина: 108m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 15:38

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Центар

50,000 eur
926 eur/m2

Површина: 54m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 12:27

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 1

60,500 eur
960 eur/m2

Површина: 63m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 12:14

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Визбегово

30 eur
0 eur/m2

Површина: 9400m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 16.01.2018 11:43

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Скопје север

60,000 eur
638 eur/m2

Површина: 94m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 17:13

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Чаир

63,000 eur
663 eur/m2

Површина: 95m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 16:50

Контакт: Snezana

Продажба

Agencija Prostor

Плац во Скопје, Карпош 4

70 eur
0 eur/m2

Површина: 1484m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 15.01.2018 16:39

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 232 записи.