Пребарување

Подреди по:   цена   |   датум на објавување Подреди по цена   |   слика
Продажба

Agencija Prostor

Стан во Скопје, Карпош 4

70,000 eur
598 eur/m2

Површина: 117m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 21.01.2018 09:37

Контакт: Snezana

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

100,000 eur
800 eur/m2

Површина: 125m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:38

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
25 eur/m2

Површина: 42m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:38

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
21 eur/m2

Површина: 51m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:38

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

132,000 eur
759 eur/m2

Површина: 174m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:38

Контакт: SONJA

Продажба

AERODROM

Стан во Скопје, Аеродром

80,000 eur
1,013 eur/m2

Површина: 79m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Продажба

GAZI BABA

Куќa / Вила во Скопје, Гази баба

120,000 eur
545 eur/m2

Површина: 220m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Изнајмување

VIKTORI

Деловен Простор во Скопје, Центар

200 eur/месец
7 eur/m2

Површина: 30m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

1,150 eur
17 eur/m2

Површина: 67m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:37

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Кисела вода

40,800 eur
868 eur/m2

Површина: 47m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:36

Контакт: SONJA

Продажба

NOVO LISICE

Стан во Скопје, Аеродром

53,000 eur
1,104 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:36

Контакт: SONJA

Изнајмување

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

350 eur/месец
4 eur/m2

Површина: 90m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:36

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

45,000 eur
1,023 eur/m2

Површина: 44m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:36

Контакт: SONJA

Продажба

KISELA VODA

Стан во Скопје, Кисела вода

950 eur
16 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:35

Контакт: SONJA

Продажба

TAFTALIDZE

Стан во Скопје, Тафталице 2

1,050 eur
18 eur/m2

Површина: 59m2

Телефон:

Објавен на: 20.01.2018 22:35

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Аеродром

45,000 eur
938 eur/m2

Површина: 48m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 10:06

Контакт: SONJA

Продажба

VIKTORI

Стан во Скопје, Центар

78,000 eur
963 eur/m2

Површина: 81m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 10:04

Контакт: SONJA

Продажба

CENTAR

Стан во Скопје, Центар

45,000 eur
804 eur/m2

Површина: 56m2

Телефон:

Објавен на: 19.01.2018 10:04

Контакт: SONJA

Продажба

Agencija Prostor

Баракa во Скопје, Кисела вода

70,000 eur
729 eur/m2

Површина: 96m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.01.2018 16:32

Контакт: Snezana

Изнајмување

Agencija Prostor

Деловен Простор во Скопје, Центар

25 eur/месец
0 eur/m2

Површина: 107m2

Телефон: 02 614-0571

Објавен на: 18.01.2018 15:51

Контакт: Snezana

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 наредна страна последна страна     Пронајдени се 807 записи.