Се продава плац од 2000 м2 во Трубарево     Скопје, Останато

40 eur   (0 eur/m2)

2000 m2 |  | Шифра #6964

Опис на имотот

Се продава атрактивен плац во градежен регион во Трубарево со вкупна површина од 8.000м2,кој може да се подели на помали парцели од по 2.000 м2.Плацот се наоѓа одма после првиот надвозник од лева страна до сам пат.Документација - Чиста

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Се продава плац од 2000 м2 во Трубарево
  • Град: Скопје
  • Населба: Останато
  • Во близина на: Маџари
  • Површина: 2000 m2
  • Огласот е виден 2327 пат/и
  • Огласот е објавен на 26.12.2017 11:16

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад