Се продава Плац / Нива во Софилари, Струмица     Струмица,

28 eur   (0 eur/m2)

6134 m2 |  | Шифра #sofilar01

Опис на имотот

Се продава земјиште во месноста Софилари со вкупна површина од 6134м2. Со можмост да се продава и парцијално...

Месноста наскоро ке се урбанизира и ке се градат индивидуални згради...

Може и замена. Испратете ја вашата понуда...

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Се продава Плац / Нива во Софилари, Струмица
  • Град: Струмица
  • Населба:
  • Во близина на: Софилари
  • Површина: 6134 m2
  • Огласот е виден 10331 пат/и
  • Огласот е објавен на 09.02.2017 14:03

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад