Хисар     Бугарија,

66,000 eur   (3 eur/m2)

22430 m2 |  соби, изграден год. | Шифра #17934

Опис на имотот

Парцела со инвестициски проект за изградба
Можност за грантови од фондовите на ЕУ на 200 000евро

Информации за имотот

 • Тип на објект: Земјоделско земјиште
 • Адреса: Хисар
 • Град: Бугарија
 • Населба:
 • Во близина на: Хисар
 • Површина: 22430 m2
 • Бр соби:
 • Година на градба:
 • Кат: Приземје
 • Огласот е виден 59 пат/и
 • Огласот е објавен на 18.12.2017 07:19

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад