ul.Mitropolit Teodosij Gologanov     Скопје, Козле

30,000 eur   (789 eur/m2)

38 m2 | 2 соби, изграден год. | Шифра #17912

Опис на имотот

ПРОДАВАМ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР
ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР се наоѓа на ул.Митрополит Теодосиј Гологанов бр.149 влез 4 локал 7 на приземје, со површина од 38м2 на две нивоа (галерија), полу опремена, со мини кујна и санитарен чвор, надворешна безбедносно-заштитна ролетна, пред деловниот простор има паркинг место, се наоѓа на одлична локација (карши студентскиот Гоце Делчев), просторот е погоден за канцелариско-услужна дејност.
Контакт мејл :
aleksandar_sk1991@hotmail. com
tamivuk@gmail.com
anivuk@hotmail.com
Телефон контакт : 071/238-317 или 078/249-889

Информации за имотот

 • Тип на објект: Деловен Простор
 • Адреса: ul.Mitropolit Teodosij Gologanov
 • Град: Скопје
 • Населба: Козле
 • Во близина на: Studenskiot dom Goce Delcev
 • Површина: 38 m2
 • Бр соби: 2
 • Година на градба:
 • Кат: Приземје
 • Наместен: Да
 • Парно: Не
 • Лифт: Не
 • Огласот е виден 45 пат/и
 • Огласот е објавен на 13.12.2017 09:28

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад