Agencija Prostor     Скопје, Ѓорче петров

11,000 eur   (10 eur/m2)

1081 m2 |  | Шифра #9013

Опис на имотот

Се продава плац во Матка помеѓу Горна и Долна Матка за повеќе намени . Има уредна документација со ИЛ и еден сопственик.Плацот е 1081м2 со цена 10 ев/м2 со место за договор. позиција исток. Шифра-9013

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Ѓорче петров
  • Во близина на: Matka
  • Површина: 1081 m2
  • Огласот е виден 82 пат/и
  • Огласот е објавен на 11.01.2018 12:59

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад