Agencija Prostor     Скопје, Злокуќани

70 eur   (0 eur/m2)

7000 m2 |  | Шифра #9008

Опис на имотот

Се продава земјиште во Злокуќани од 7-8000м2. На плацот може да се гради објект од повеќе намени. До самиот плац веќе се градат деловни објекти.Цена-70 ев/м2.Шифра-9008

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Злокуќани
  • Во близина на: Prekrasna Naselba
  • Површина: 7000 m2
  • Огласот е виден 61 пат/и
  • Огласот е објавен на 10.01.2018 15:30

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад