Agencija Prostor     Скопје, Црниче

150,000 eur   (508 eur/m2)

295 m2 |  | Шифра #6017

Опис на имотот

Се продаваат два плаца во Пржино од 295м2 и 324м2 еден до друг со заедничка маркица.Првиот плац од 295м2 кој има изграден објект од 153м2 и е со Маркица Класа А1, Површина на градежна парцела 287м2, Основа 116м2, Бруто развиена површина 464м2, Висина 10,20м2, Катност П+2+ПК, Компатибилна намена Б1. Вториот плац од 324м2 исто така има објект/барака од 35м2, Маркица на овој плац е основа 112м2 со бруто развиена површина 448м2, Висина 10,20м, катност П+2+Пк, Компатибилна намена А1. Цената на првиот плац е 150 000ев. а на вториот 100 000ев. Вкупната цена на двата плаца е 250 000ев. Шифра 6017

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Црниче
  • Во близина на: ПРЖИНО
  • Површина: 295 m2
  • Огласот е виден 80 пат/и
  • Огласот е објавен на 10.01.2018 13:44

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад