Agencija Prostor     Скопје, Сопиште

150,000 eur   (638 eur/m2)

235 m2 |  | Шифра #6023

Опис на имотот

Се продаваат 3 плаца во Горно Соње; со вкупна површина од 2030м2. На 1-от плац од 488м2 има изградено куќа со вкупна површина околу 235 м2 .Градбата на куќата е 2012 год и има подрум 2 ката и поткровје. За 2-иот плац од 400м2 има извадено одобрение за градба и платени комуналии. За 3-от плац од 922м2 може да се извади маркица за градба. Плацовите се со рамна површина и се погодни и за деловни објекти (дом за стари лица, за ресторан....) Плацовите може да се продаваат секој посебно или сите заедно и се со инфраструктура. Цена 150000еур

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Сопиште
  • Во близина на: Hort i kulturno PRIRODA
  • Површина: 235 m2
  • Огласот е виден 130 пат/и
  • Огласот е објавен на 30.01.2018 17:06

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад