Градежно земјиште во с.Д.Лисиче, О. Аеродром     Скопје, Аеродром

1 eur   (0 eur/m2)

5675 m2 |  | Шифра #17318

Опис на имотот

Продажба на плацеви за градба
во Општина Аеродром одлични за градба на објекти за домување

​Се продава градежно земјиште од 5.675 метри квадратни, со имотен лист, ДУП и со маркици за градба на атрактивна локација во Општина Аеродром на патот (ул. Киро Фетак) од н. Драчево спрема с. Долно Лисиче и с. Горно Лисиче.
Плацот е на самиот пат со пристап до струја, водовод и канализација.
Се наоѓа на: 2 км од центарот на Драчево, 8 км од н. Аеродром, 11 км од центарот на Скопје , 5 км од автопатот Скопје-Велес и 20км од Аеродром Александар Велики.

Одличен за изградба објекти за домување во мирна и чиста средина, а истовремено со одлична близина на градот, со пристап до училишта, градинки, маркети, аптеки и здравствени домови.
Практична информација: Општина Аеродром нуди намалени комуналии за изградба за 50%.
Плацот е делив на помали плацеви и цената варира во однос на позицијата на плацот.

Плацеви кои се на продажба се означени со број 1653 и 1654 на извадокот од ДУП на општина Аеродром.

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Градежно земјиште во с.Д.Лисиче, О. Аеродром
  • Град: Скопје
  • Населба: Аеродром
  • Во близина на: н. Драчево
  • Површина: 5675 m2
  • Огласот е виден 83 пат/и
  • Огласот е објавен на 13.09.2017 02:50

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад