Плац и викендица     Скопје, Останато

28,000 eur   (25 eur/m2)

1120 m2 |  | Шифра #17307

Опис на имотот

Викендица со 2 соби, кујна и купатило. Обработливо земјиште со лозница, вишна, јаболкница, орев и лешници. Има вода и струја. Локација Побожје, Скопска Црна Гора со поглед на Скопје. Во одлична состојба за одмор од скопската галама и загаденост.

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Плац и викендица
  • Град: Скопје
  • Населба: Останато
  • Во близина на: викенд населба Побожје
  • Површина: 1120 m2
  • Огласот е виден 209 пат/и
  • Огласот е објавен на 26.12.2017 14:48

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад