с. Марино     Скопје, Илинден

34,000 eur   (39 eur/m2)

865 m2 |  | Шифра #17266

Опис на имотот

Градежно земјиште во с. Марино (во близина на кафаната Два партнера).

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: с. Марино
  • Град: Скопје
  • Населба: Илинден
  • Во близина на: Скопје
  • Површина: 865 m2
  • Огласот е виден 86 пат/и
  • Огласот е објавен на 20.08.2017 10:39

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад