с. Марино     Скопје, Илинден

12,000 eur   (20 eur/m2)

600 m2 |  | Шифра #17265

Опис на имотот

Градежно земјиште во продажба во населба Јака с. Марино - Скопје.

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: с. Марино
  • Град: Скопје
  • Населба: Илинден
  • Во близина на: Скопје
  • Површина: 600 m2
  • Огласот е виден 88 пат/и
  • Огласот е објавен на 20.08.2017 10:39

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад