3-та македонска бригада     Скопје, Центар

220,000 eur   (193 eur/m2)

1142 m2 |  | Шифра #17240

Опис на имотот

Продавам плац во градежен реон со имотен лист. Има генерален урбанистчки план за економски цели.Маркица нема. Цената не е фиксна.

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: 3-та македонска бригада
  • Град: Скопје
  • Населба: Центар
  • Во близина на: Тутунски комбинат
  • Површина: 1142 m2
  • Огласот е виден 118 пат/и
  • Огласот е објавен на 12.08.2017 11:28

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад