Се продава земјоделско земјиште во битолско     Битола,

128,262 eur   (3 eur/m2)

42754 m2 |  соби, изграден год. | Шифра #17144

Опис на имотот

Се продава плодно земјоделско земјиште во битолско, КО „Породин/Меџитлија“ во близина селото Меџитлија, помеѓу индустриската зона „Жабени“ и грчката граница. Земјиштето е со вкупна површина од 42.754 м2. Има пристап до вода бидејќи се наоѓа под системот за наводнување „Стрежево“. Има излез на асфалтниот пат што води до граничниот премин со Грција. Земјиштето е обработливо и се користи активно.

Информации за имотот

 • Тип на објект: Земјоделско земјиште
 • Адреса: Се продава земјоделско земјиште во битолско
 • Град: Битола
 • Населба:
 • Во близина на: с. Меџитлија до грчка граница
 • Површина: 42754 m2
 • Бр соби:
 • Година на градба:
 • Кат: Приземје
 • Огласот е виден 233 пат/и
 • Огласот е објавен на 26.10.2017 15:02

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад