Agencija Prostor     Скопје, Илинден

27 eur   (0 eur/m2)

12500 m2 |  | Шифра #9015

Опис на имотот

На најатрактивна локација во Општина Петровец-атаар опш.Јурумлери се продава плац од 12500м2.Плацот се наоѓа на сам автопат и е со уреден И.Л..Во И.Л.се двајца сопственици со сосопственост на 1/2 идеална половина.Во самиот плац има инфраструктура(струја,вода)и изградени објекти кои се платформа за урбанизација со можност(доградба,надградба,реконструкција,санација).Позиција на плацот е југ-исток.Поставен е по должина на автопатот сто е предност за самиот плац,но и за објекти како што се:бензинска пумпа,мотел,сервис за камиони,лесна индустрија,производство на метални профили и др.,што значи ги исполнува стандардите за овие објекти.Исто така има можност да се изградат објекти до 2000м2 во еден целосен објект или во повеќе помали објекти.Цена:27ев/м2 со место за преговор.Шифра:9015

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Илинден
  • Во близина на: POLOZBA NA SAMIOT AVTOPAT
  • Површина: 12500 m2
  • Огласот е виден 459 пат/и
  • Огласот е објавен на 30.01.2018 13:03

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад