Agencija Prostor     Скопје, Водно

700,000 eur   (7,000 eur/m2)

100 m2 |  | Шифра #9011

Опис на имотот

Се продава плац 820м2 на Водно со услов за градба за резиденцијален објект,семејна куќа и др. Плацот е чист со ИЛ и маркица за градба-А1, плац 820м2, катност П+1+Пк, основа за градба 256м2 Висина 8.50, бруто развиена површина 750м2. Оваа маркица по новиот ДУП при Општина Центар може да се зголеми на Висина 10.20м и катност П+2+Пк, бруто развиена површина 1024м2. Цена- 550 000 ев со вклучена агенциска провизија.Шифра-9011

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Водно
  • Во близина на:
  • Површина: 100 m2
  • Огласот е виден 281 пат/и
  • Огласот е објавен на 10.01.2018 12:46

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад