Agencija Prostor     Скопје, Ѓорче петров

55 eur   (55 eur/m2)

1 m2 |  | Шифра #9006

Опис на имотот

Се продава плац во Бардовци, 1500м2 по 45еур/м2. Во плацот може да се прави семејна куќа П+П2+Пк. Шифра-9006

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Ѓорче петров
  • Во близина на: BARDOVCI
  • Површина: 1 m2
  • Огласот е виден 294 пат/и
  • Огласот е објавен на 31.01.2018 16:42

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад