Agencija Prostor     Скопје, Кисела вода

1 eur   (1 eur/m2)

1 m2 |  | Шифра #9014

Опис на имотот

Се продаваат три плаца во Кисела Вода-11 Октомври од 845м2 со уредни документи и ИЛ.Може и поединечно да се купи секој плац. На плацовите се предвидени три поединечни куќи на секој плац посебно. Маркицата за еден плац кој важи и за другите е-Плац 845м2, Површина на градежна парцела 195м2, Основа 80м2, Катност П+2+Пк, Бруто развиена површина 240м2, Висина =10.20м2.Основна намена А1-куќи за домување. Цена-85 000еу. со место за преговор. Шифра-9014

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Кисела вода
  • Во близина на:
  • Површина: 1 m2
  • Огласот е виден 309 пат/и
  • Огласот е објавен на 10.01.2018 11:18

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад