Agencija Prostor     Скопје, Карпош 4

55,000 eur   (309 eur/m2)

178 m2 |  | Шифра #9012

Опис на имотот

Се продава плац 179м2 во Жданец со инфраструктура со И.Л. и маркица за градба. на плацот може да се гради -градежна парцела 133, со основа 55 м2, висина-8,8 м, катност П+1+Пк. Се наоѓа на добра локација и одговара за семејна куќа. Цена на плацот е 55 000 ев. Шифра-9012

Информации за имотот

  • Тип на објект: Плац
  • Адреса: Agencija Prostor
  • Град: Скопје
  • Населба: Карпош 4
  • Во близина на: Жданец
  • Површина: 178 m2
  • Огласот е виден 336 пат/и
  • Огласот е објавен на 11.01.2018 13:33

Пријави неправилност на огласот

Имотот се продава

Мапа

Врати се назад Врати се назад